Arvaltech

2019 – Ondersteunende werkzaamheden aan de Oosterscheldekering

Om opdrachten te realiseren neemt Arvaltech, in samenwerking met een team van (zelfstandig) professionals, een bemiddelende en coördinerende rol aan binnen de opgestelde kaders van de opdracht. Arvaltech is voorzien van kennis, ervaring en van het gebruikelijke handgereedschap tot aan specifiek materieel om elke klus te voltooien. 

Arvaltech is een werktuigbouwkundig montagebedrijf. Wij zijn ervaren in het uitvoeren van werkzaamheden aan diverse soorten constructies, met name inspectie, onderhoud en reparatie van draaiende componenten van bruggen en sluizen. Daarin is elke denkbare locatie geen brug te ver voor ons.

Ook coöpereert Arvaltech samen met andere bedrijven op diverse projecten. Daar nemen wij graag de coördinerende taken op onze schouders zodat onze partners zich volledig kunnen richten op hun professie en vakgebeid.

Met coördinerende taken doelen wij onder andere de behandeling van een offerte traject, de communicatie over de voortgang van een project en de uiteindelijke facturatie met financiële afhandeling.

Dit alles voor een 100% klanttevredenheid!